29/09/2017

4η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΛΟΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ  

ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πιλοτική εφαρμογή του ανοιχτού ηλεκτρονικού μαθήματος σε θέματα ψηφιακής επιχειρηματικότητας βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς η διάρκεια υλοποίησης της,  στο πλαίσιο το έργου Erasmus+ “Open Up Entrepreneurship (OpEn)”.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρακολούθησαν το ανοιχτό αυτό ηλεκτρονικό μάθημα και συμμετείχαν ενεργά στην πιλοτική εφαρμογή μέσα από την κατάθεση σχολίων, παρατηρήσεων, και βελτιωτικών προτάσεων. Η συμμετοχή τους στην πιλοτική εφαρμογή και η κατάθεση των απόψεων τους ήταν πράγματι πολύτιμη για την περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του συγκεκριμένου μαθήματος.

Ανακοινώνουμε επίσης ότι το συγκεκριμένο μάθημα θα παραμείνει διαθέσιμο μέσω του συνδέσμου της διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης http://openup.upatras.gr/modules/auth/newuser.php, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του έργου http://www.openup-project.eu/, και μετά την λήξη της πιλοτικής εφαρμογής.

Όσοι λοιπόν καταρτιζόμενοι δεν ολοκλήρωσαν την παρακολούθηση του μαθήματος μπορούν να την ολοκληρώσουν, αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν μπορούν να εγγραφούν και τώρα, χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό.

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ όλους τους εταίρους και συνεργάτες του έργου για την δημιουργική τους συμβολή στην επιτυχή ολοκλήρωση του και την αγαστή συνεργασία τους.

 

 

Η πιλοτική εφαρμογή του ανοιχτού ηλεκτρονικού μαθήματος σε θέματα ψηφιακής επιχειρηματικότητας βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς η διάρκεια υλοποίησης της,  στο πλαίσιο το έργου Erasmus+ “Open Up Entrepreneurship (OpEn)”, λήγει την Πέμπτη 28/09/2017.

Ευχαριστούμε λοιπόν πολύ για την εγγραφή και ενεργή σας συμμετοχή στην υλοποίηση της.

Για την επιτυχή ολοκλήρωσης της παρακολούθησης τουλάχιστον 1 θεματικής ενότητας, εντείνετε τις προσπάθειες σας, απαντώντας στα σχετικά quiz tests και συμπληρώνοντας  την φόρμα αξιολόγησης που υπάρχει στο τέλος της κάθε ενότητας.

Μπορείτε να μοιραστείτε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις, τις ερωτήσεις αλλά και τις προτάσεις βελτίωσης σας 

στη διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης http://openup.upatras.gr/modules/auth/newuser.php, αλλά και στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/openupproject του έργου, 

Η συμμετοχή σας στην πιλοτική εφαρμογή και η κατάθεση των απόψεων σας είναι πολύτιμη για την περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του συγκεκριμένου μαθήματος!

 

   

25/09/2017

3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ  

ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Φίλες & Φίλοι,

Η πιλοτική εφαρμογή του ανοιχτού ηλεκτρονικού μαθήματος σε θέματα ψηφιακής επιχειρηματικότητας βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς η διάρκεια υλοποίησης της,  στο πλαίσιο το έργου Erasmus+ “Open Up Entrepreneurship (OpEn)”, λήγει την Πέμπτη 28/09/2017.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τελικό διακρατικό Forum του έργου “OpEn – Open up Entrepreneurship”. Το Forum πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ «Νικόλαος Γερμανός» στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 14/09/2017 στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με το Open Up

Το έργο Open Up Entrepreneurship (OpEn) καλύπτει το εντοπισμένο κενό γνώσης, όπου οι υφιστάμενοι και μελλοντικοί επιχειρηματίες αναζητούν επιχειρηματικές λύσεις μέσα από τις ψηφιακές τεχνολογίες, αλλά οι οποίοι δεν διαθέτουν τις αναγκαίες δεξιότητες και τις ικανότητες για να αξιοποιήσουν τις τεράστιες δυνατότητες των μοντέλων ηλεκτρονικού επιχειρείν στην παγκόσμια αγορά.

Νεότερα Θέματα

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ