3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

   

25/09/2017

3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ  

ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Φίλες & Φίλοι,

Η πιλοτική εφαρμογή του ανοιχτού ηλεκτρονικού μαθήματος σε θέματα ψηφιακής επιχειρηματικότητας βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς η διάρκεια υλοποίησης της,  στο πλαίσιο το έργου Erasmus+ “Open Up Entrepreneurship (OpEn)”, λήγει την Πέμπτη 28/09/2017.

Ευχαριστούμε λοιπόν πολύ για την εγγραφή και ενεργή σας συμμετοχή στην υλοποίηση της. Επίσης θα σας παρακαλούσαμε να εντείνετε τις προσπάθειες σας για την επιτυχή ολοκλήρωσης της παρακολούθησης τουλάχιστον 1 θεματικής ενότητας, απαντώντας στα σχετικά quiz tests και συμπληρώνοντας  την φόρμα αξιολόγησης που υπάρχουν στο τέλος της κάθε ενότητας.

Είμαστε στην διάθεση σας για την κατάθεση στην διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης http://openup.upatras.gr/modules/auth/newuser.php, αλλά και στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/openupproject του έργου, των οποιονδήποτε σχολίων, παρατηρήσεων, ερωτήσεων και βελτιωτικών προτάσεων σας.

Η συμμετοχή σας στην πιλοτική εφαρμογή και η κατάθεση των απόψεων σας είναι πολύτιμη για την περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του συγκεκριμένου μαθήματος!

    

Σχετικά με το Open Up

Το έργο Open Up Entrepreneurship (OpEn) καλύπτει το εντοπισμένο κενό γνώσης, όπου οι υφιστάμενοι και μελλοντικοί επιχειρηματίες αναζητούν επιχειρηματικές λύσεις μέσα από τις ψηφιακές τεχνολογίες, αλλά οι οποίοι δεν διαθέτουν τις αναγκαίες δεξιότητες και τις ικανότητες για να αξιοποιήσουν τις τεράστιες δυνατότητες των μοντέλων ηλεκτρονικού επιχειρείν στην παγκόσμια αγορά.

Νεότερα Θέματα

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ