Στην τελική ευθεία η πιλοτική εφαρμογή του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Μαθήματος στην Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα

 

Η πιλοτική εφαρμογή του ανοιχτού ηλεκτρονικού μαθήματος σε θέματα ψηφιακής επιχειρηματικότητας βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς η διάρκεια υλοποίησης της,  στο πλαίσιο το έργου Erasmus+ “Open Up Entrepreneurship (OpEn)”, λήγει την Πέμπτη 28/09/2017.

Ευχαριστούμε λοιπόν πολύ για την εγγραφή και ενεργή σας συμμετοχή στην υλοποίηση της.

Για την επιτυχή ολοκλήρωσης της παρακολούθησης τουλάχιστον 1 θεματικής ενότητας, εντείνετε τις προσπάθειες σας, απαντώντας στα σχετικά quiz tests και συμπληρώνοντας  την φόρμα αξιολόγησης που υπάρχει στο τέλος της κάθε ενότητας.

Μπορείτε να μοιραστείτε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις, τις ερωτήσεις αλλά και τις προτάσεις βελτίωσης σας 

στη διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης http://openup.upatras.gr/modules/auth/newuser.php, αλλά και στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/openupproject του έργου, 

Η συμμετοχή σας στην πιλοτική εφαρμογή και η κατάθεση των απόψεων σας είναι πολύτιμη για την περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του συγκεκριμένου μαθήματος!

 

Σχετικά με το Open Up

Το έργο Open Up Entrepreneurship (OpEn) καλύπτει το εντοπισμένο κενό γνώσης, όπου οι υφιστάμενοι και μελλοντικοί επιχειρηματίες αναζητούν επιχειρηματικές λύσεις μέσα από τις ψηφιακές τεχνολογίες, αλλά οι οποίοι δεν διαθέτουν τις αναγκαίες δεξιότητες και τις ικανότητες για να αξιοποιήσουν τις τεράστιες δυνατότητες των μοντέλων ηλεκτρονικού επιχειρείν στην παγκόσμια αγορά.

Νεότερα Θέματα

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ