4η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΛΟΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

29/09/2017

4η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΛΟΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ  

ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πιλοτική εφαρμογή του ανοιχτού ηλεκτρονικού μαθήματος σε θέματα ψηφιακής επιχειρηματικότητας βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς η διάρκεια υλοποίησης της,  στο πλαίσιο το έργου Erasmus+ “Open Up Entrepreneurship (OpEn)”.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρακολούθησαν το ανοιχτό αυτό ηλεκτρονικό μάθημα και συμμετείχαν ενεργά στην πιλοτική εφαρμογή μέσα από την κατάθεση σχολίων, παρατηρήσεων, και βελτιωτικών προτάσεων. Η συμμετοχή τους στην πιλοτική εφαρμογή και η κατάθεση των απόψεων τους ήταν πράγματι πολύτιμη για την περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του συγκεκριμένου μαθήματος.

Ανακοινώνουμε επίσης ότι το συγκεκριμένο μάθημα θα παραμείνει διαθέσιμο μέσω του συνδέσμου της διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης http://openup.upatras.gr/modules/auth/newuser.php, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του έργου http://www.openup-project.eu/, και μετά την λήξη της πιλοτικής εφαρμογής.

Όσοι λοιπόν καταρτιζόμενοι δεν ολοκλήρωσαν την παρακολούθηση του μαθήματος μπορούν να την ολοκληρώσουν, αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν μπορούν να εγγραφούν και τώρα, χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό.

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ όλους τους εταίρους και συνεργάτες του έργου για την δημιουργική τους συμβολή στην επιτυχή ολοκλήρωση του και την αγαστή συνεργασία τους.

 

Σχετικά με το Open Up

Το έργο Open Up Entrepreneurship (OpEn) καλύπτει το εντοπισμένο κενό γνώσης, όπου οι υφιστάμενοι και μελλοντικοί επιχειρηματίες αναζητούν επιχειρηματικές λύσεις μέσα από τις ψηφιακές τεχνολογίες, αλλά οι οποίοι δεν διαθέτουν τις αναγκαίες δεξιότητες και τις ικανότητες για να αξιοποιήσουν τις τεράστιες δυνατότητες των μοντέλων ηλεκτρονικού επιχειρείν στην παγκόσμια αγορά.

Νεότερα Θέματα

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ